Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε τα αλλαντικά που τα έχουμε κόψει, με την σάλτσα, ρίγανη και το κέτσαπ.
  2. Σε ένα σκεύος βάζουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
  4. Λαδώνουμε ταψί 40×34 εκατοστών.
  5. Χωρίζουμε τα φύλλα σε 5 ίσα μέρη, παίρνουμε το ένα μέρος τοποθετούμε τα φύλλα ανά δύο και λαδώνουμε.
  6. Απλώνουμε την μισή γέμιση με την φέτα και καλύπτουμε με τα φύλλα με τον ίδιο τρόπο.
  7. Απλώνουμε την μισή γέμιση με τα αλλαντικά και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσουν τα υλικά.
  8. Κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια και απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας.
  9. Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.