Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Πίτσα στο τηγάνι χωρίς μαγιά και χωρίς φούρνο

1 Mins read

Πίτσα στο τηγάνι χωρίς μαγιά και χωρίς φούρνο

mitsa

Υλικά

  • 100 γρ γιαούρτι

  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο

  • ½ κουταλάκι αλάτι

  • 125 γρ φαρίνα

  • Κέτσαπ

  • Ρίγανη

  • Αλλαντικά

  • Μανιτάρια

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Τριμμένο κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
2
Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο.
3
Λαδώνουμε αντικολλητικό τηγάνι 26 εκατοστών και τοποθετούμε το φύλλο.
4
Πατάμε ελαφρώς τις άκρες και βάζουμε τα υλικά της επιλογής μας.
5
Εμείς χρησιμοποιήσαμε κέτσαπ, ρίγανη, καπνιστή γαλοπούλα, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και τριμμένο κίτρινο τυρί.
6
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
7
Η πίτσα είναι έτοιμη όταν πάρει χρώμα η ζύμη από την κάτω πλευρά.
8
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.