Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
  2. Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο.
  3. Λαδώνουμε αντικολλητικό τηγάνι 26 εκατοστών και τοποθετούμε το φύλλο.
  4. Πατάμε ελαφρώς τις άκρες και βάζουμε τα υλικά της επιλογής μας.
  5. Εμείς χρησιμοποιήσαμε κέτσαπ, ρίγανη, καπνιστή γαλοπούλα, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και τριμμένο κίτρινο τυρί.
  6. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
  7. Η πίτσα είναι έτοιμη όταν πάρει χρώμα η ζύμη από την κάτω πλευρά.
  8. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.