Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Σε στρογγυλό ταψί 36 εκατοστών βάζουμε τα ζυμαρικά της επιλογής μας (εμείς βάλαμε πένες).
- Χτυπάμε τα αυγά με αλατοπίπερο.
- Βάζουμε ρίγανη, θυμάρι, το γάλα, το νερό και ανακατεύουμε.
- Στα ζυμαρικά προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά της επιλογής μας, στην ποσότητα που μας αρέσουν.
- Εμείς προσθέσαμε τριμμένο κεφαλοτύρι, καπνιστή γαλοπούλα και κασέρι κομμένο σε κυβάκια.
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το υγρό μείγμα.
- Απλώνουμε τριμμένα τυριά που λιώνουν και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 50 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι που το σουφλέ να ροδίσει.
Πρόσφατα σχόλια