Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε στρογγυλό ταψί 36 εκατοστών βάζουμε τα ζυμαρικά της επιλογής μας (εμείς βάλαμε πένες).
  2. Χτυπάμε τα αυγά με αλατοπίπερο.
  3. Βάζουμε ρίγανη, θυμάρι, το γάλα, το νερό και ανακατεύουμε.
  4. Στα ζυμαρικά προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά της επιλογής μας, στην ποσότητα που μας αρέσουν.
  5. Εμείς προσθέσαμε τριμμένο κεφαλοτύρι, καπνιστή γαλοπούλα και κασέρι κομμένο σε κυβάκια.
  6. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το υγρό μείγμα.
  7. Απλώνουμε τριμμένα τυριά που λιώνουν και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
  8. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 50 λεπτά.
  9. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι που το σουφλέ να ροδίσει.