Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Βάζουμε τα κρέατα τις επιλογής μας στην γάστρα.
- Εμείς επιλέξαμε μοσχάρι, χοιρινό και αρνάκι.
- Αναμειγνύουμε το κρασί με το λάδι, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, ρίγανη, θυμάρι και δενδρολίβανο.
- Βάζουμε στα κρέατα 3 σκελίδες σκόρδο και περιχύνουμε την μαρινάδα.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
- Αν η γάστρα μας είναι πύλινη την βγάζουμε 2 ώρες πιο νωρίς από το ψυγείο.
- Τοποθετούμε τις πατάτες και τα καρότα.
- Προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 4 ώρες περίπου.
- Αν χρειαστεί κατά το ψήσιμο προσθέτουμε νερό.
- Στο τέλος του ψησίματος δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Πρόσφατα σχόλια