Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε τα κρέατα τις επιλογής μας στην γάστρα.
  2. Εμείς επιλέξαμε μοσχάρι, χοιρινό και αρνάκι.
  3. Αναμειγνύουμε το κρασί με το λάδι, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, ρίγανη, θυμάρι και δενδρολίβανο.
  4. Βάζουμε στα κρέατα 3 σκελίδες σκόρδο και περιχύνουμε την μαρινάδα.
  5. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
  6. Αν η γάστρα μας είναι πύλινη την βγάζουμε 2 ώρες πιο νωρίς από το ψυγείο.
  7. Τοποθετούμε τις πατάτες και τα καρότα.
  8. Προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 4 ώρες περίπου.
  9. Αν χρειαστεί κατά το ψήσιμο προσθέτουμε νερό.
  10. Στο τέλος του ψησίματος δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι.
  11. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.