Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
- Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Την σκεπάζουμε σε λαδωμένο σκεύος και την αφήνουμε για 45 λεπτά να ξεκουραστεί.
- Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε ορθογώνιο φύλλο.
- Το κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια.
- Λαδώνουμε ένα πιρούνι και πατάμε την ζύμη.
- Ανά 5 πιρουνιές κόβουμε σε κομμάτια.
- Κόβουμε ανάμεσα στις πιρουνιές και γυρίζουμε τα φύλλα.
- Πατάμε τις μύτες και δουλεύουμε την φέτα με τα ασπράδια αυγών.
- Απλώνουμε φέτα και τυλίγουμε σε ρολά.
- Δίνουμε σχήμα από κρίκο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Πρόσφατα σχόλια