Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.
  2. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το μέλι και αφήνουμε να βράσει.
  4. Όταν δημιουργηθούν φουσκάλες προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την σόδα.
  5. Ανακατεύουμε καλά ώστε η σόδα να αφρίσει και κατεβάζουμε από την φωτιά.
  6. Αρωματίζουμε με κανέλα και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  7. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
  8. Η συγκεκριμένη δοσολογία είναι για περίπου 70 κουλουράκια.
  9. Αν θέλουμε μπορούμε να την αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να την χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη στιγμή.
  10. Σε επόμενη συνταγή θα σας δείξουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε σπιτάκι με την ίδια ζύμη.
  11. Όταν βγάλουμε την ζύμη από το ψυγείο πρέπει να είναι αρκετά σφιχτή και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  12. Την κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και βάζουμε τα μπισκότα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  13. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-12 λεπτά.