Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο.
  6. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  7. Την πλάθουμε όπως σας δείχνουμε, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
  8. Την πλάθουμε όπως σας δείχνουμε, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  9. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 4 μέρη.
  10. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και τα τυλίγουμε σε ρολά όπως σας δείχνουμε.
  11. Τα τοποθετούμε σε φόρμα 30×11 εκατοστά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσουν.
  12. Τα αλείφουμε με λίγο γάλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.