Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ρολάκια μελιτζάνας με φέτα και γιαούρτι
mitsa
Υλικά
3 μελιτζάνες
3-4 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
3 κόκκινες πιπεριές
100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ φέτα
Αλάτι
Οδηγίες
1
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε αρκετό νερό με αλάτι για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
2
Ανακατεύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
3
Στεγνώνουμε καλά τις μελιτζάνες και τις περνάμε από τα αυγά.
4
Τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
5
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε από την άλλη.
6
Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σκεπάζουμε για 10 λεπτά να μαλακώσουν.
7
Αναμειγνύουμε τις ψιλοκομμένες ψημένες πιπεριές με την φέτα και το γιαούρτι.
8
Βάζουμε γέμιση στην μία άκρη από την μελιτζάνα και τυλίγουμε σε ρολό.