Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ρολάκια μελιτζάνας με φέτα και γιαούρτι

mitsa

Υλικά

  • 3 μελιτζάνες

  • 3-4 αυγά

  • Φρυγανιά τριμμένη

  • 3 κόκκινες πιπεριές

  • 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 100 γρ φέτα

  • Αλάτι

Οδηγίες

1
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε αρκετό νερό με αλάτι για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
2
Ανακατεύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
3
Στεγνώνουμε καλά τις μελιτζάνες και τις περνάμε από τα αυγά.
4
Τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
5
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε από την άλλη.
6
Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σκεπάζουμε για 10 λεπτά να μαλακώσουν.
7
Αναμειγνύουμε τις ψιλοκομμένες ψημένες πιπεριές με την φέτα και το γιαούρτι.
8
Βάζουμε γέμιση στην μία άκρη από την μελιτζάνα και τυλίγουμε σε ρολό.