Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ρολό

mitsa

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Φέτα

  • Λιαστή ντομάτα

  • Καρότο

  • Μουστάρδα

  • Ρίγανη

  • Αλάτι-Πιπέρι

Οδηγίες

1
Παίρνουμε από το κρεοπωλείο ένα ενιαίο κομμάτι χοιρινό κατάλληλο για ρολό.
2
Πάνω του απλώνουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
3
Στην μία άκρη βάζουμε μπαστούνια από Φέτα, καρότα, λιαστές ντομάτες, πολύχρωμες πιπεριές και τυλίγουμε σε ρολό.
4
Ασφαλίζουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες και το τοποθετούμε σε γάστρα.
5
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, νερό (όχι πάνω στο ρολό) και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2½ - 3 ώρες.
6
Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες μαζί με τον ζωμό του.