Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ρολό
mitsa
Υλικά
1 κιλό χοιρινό
Πολύχρωμες πιπεριές
Φέτα
Λιαστή ντομάτα
Καρότο
Μουστάρδα
Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Παίρνουμε από το κρεοπωλείο ένα ενιαίο κομμάτι χοιρινό κατάλληλο για ρολό.
2
Πάνω του απλώνουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
3
Στην μία άκρη βάζουμε μπαστούνια από Φέτα, καρότα, λιαστές ντομάτες, πολύχρωμες πιπεριές και τυλίγουμε σε ρολό.
4
Ασφαλίζουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες και το τοποθετούμε σε γάστρα.
5
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, νερό (όχι πάνω στο ρολό) και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2½ - 3 ώρες.
6
Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες μαζί με τον ζωμό του.