Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το ρύζι στο νερό και δουλεύουμε με το χέρι να σπάσει.
  2. Τα βάζουμε να βράσουν μαζί με λίγο αλάτι μέχρι που το ρύζι να μαλακώσει.
  3. Διαλύουμε το νισεστέ σε περίπου 600 ml κρύο γάλα.
  4. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  5. Όταν πάρει θερμοκρασία βάζουμε το γάλα με το νισεστέ και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνει ελαφριά κρέμα.
  6. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  7. Τοποθετούμε το ρυζόγαλο σε ένα σκεύος ή πολλά μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  8. Σερβίρουμε με κανέλα.