Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σαλάτα
mitsa
Υλικά
500 γρ σαλάτα
4 φέτες ψωμί
150 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα
Χυμό από ½ λεμόνι
Ρόδι
Κεφαλοτύρι
Ρίγανη
Οδηγίες
1
Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε κύβους.
2
Το φρυγανίζουμε σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
3
Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με ρίγανη.
4
Αναμειγνύουμε καλά το ελαιόλαδο με την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού.
5
Βάζουμε την πλυμένη σαλάτα σε ένα μπολ και περιχύνουμε σάλτσα.
6
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ακόμα λίγη σάλτσα.
7
Σερβίρουμε με τα κρουτόν, ρόδι και φλίδες από κεφαλοτύρι.