Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σαλάτα

mitsa

Υλικά

  • 500 γρ σαλάτα

  • 4 φέτες ψωμί

  • 150 ml ελαιόλαδο

  • 2 κουταλιές μουστάρδα

  • Χυμό από ½ λεμόνι

  • Ρόδι

  • Κεφαλοτύρι

  • Ρίγανη

Οδηγίες

1
Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε κύβους.
2
Το φρυγανίζουμε σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
3
Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με ρίγανη.
4
Αναμειγνύουμε καλά το ελαιόλαδο με την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού.
5
Βάζουμε την πλυμένη σαλάτα σε ένα μπολ και περιχύνουμε σάλτσα.
6
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ακόμα λίγη σάλτσα.
7
Σερβίρουμε με τα κρουτόν, ρόδι και φλίδες από κεφαλοτύρι.