Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Semifreddo φράουλα και σοκολάτες kiss

mitsa

Υλικά

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 200 γρ μαρμελάδα φράουλα

  • 6 kiss

  • 10 σαβαγιάρ

  • Λίγο γάλα

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα ή το μασκαρπόνε.
3
Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα και δουλεύουμε.
4
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 30×15 εκατοστών.
5
Απλώνουμε την μισή κρέμα και τοποθετούμε τις σοκολάτες kiss.
6
Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.
7
Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και φρέσκες φράουλες.