Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την ζάχαρη μαζί με το νερό να βράσουν για 5 λεπτά από την στιγμή που αρχίζουν να κοχλάζουν.
  2. Τα κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  3. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  4. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  5. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τις βανίλιες.
  6. Αναμειγνύουμε να γίνει ζύμη και με την βοήθεια από μία μαρίζ ενσωματώνουμε το σιμιγδάλι και τον παπαρουνόσπορο.
  7. Απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 42×38 εκατοστά.
  8. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
  9. Όσο το γλυκό είναι καυτό το σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  10. Όταν κρυώσει απλώνουμε την κρέμα γάλακτος που έχουμε χτυπήσει σε σαντιγί.