Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε τα αυγά με πιπέρι.
  2. Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι και το γάλα.
  3. Βάζουμε λίγο λάδι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
  4. Λαδώνουμε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε δύο φύλλα.
  5. Τα λαδώνουμε και βάζουμε 5 τσαλακωμένα φύλλα.
  6. Τα λαδώνουμε και απλώνουμε χυλό.
  7. Βάζουμε μπέικον (ωμό ή σοταρισμένο στην ποσότητα που μας αρέσει), τριμμένο κίτρινο τυρί και ρίγανη.
  8. Από πάνω τοποθετούμε 6 φύλλα που τα έχουμε τσαλακώσει και βουτίξει στον χυλό.
  9. Βάζουμε μπέικον, τριμμένο κίτρινο τυρί, ρίγανη και σκεπάζουμε με ένα φύλλο που το περάσαμε από τον χυλό.
  10. Γυρνάμε τις άκρες προς τα μέσα και αλείφουμε χυλό.
  11. Σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο και απλώνουμε λίγο χυλό.
  12. Στον χυλό που περισσέψει βάζουμε λίγο λάδι και δουλεύουμε.
  13. Αλείφουμε το σουφλέ μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.