Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σουφλέ φόρμας στο φούρνο με ψωμί

mitsa

Υλικά

  • 1 μπαγκέτα

  • 5 αυγά

  • 250 ml γάλα

  • 200 γρ γιαούρτι

  • 100 ml λάδι

  • 100 γρ μπέικον

  • 150 γρ φέτα

  • 150 γρ κίτρινο τυρί

  • Ρίγανη

  • Μαϊντανό

  • Πάπρικα

  • Αλάτι-Πιπέρι

Οδηγίες

1
Κόβουμε την μισή μπαγκέτα σε φέτες.
2
Την υπόλοιπη την κόβουμε σε μπουκιές.
3
Σε ένα σκεύος δουλεύουμε τα 5 αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
5
Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις στρώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα για κέικ 26 εκατοστών.
6
Στο μείγμα που περίσσεψε βάζουμε την σπασμένη φέτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένο κίτρινο τυρί, το κομμένο μπέικον, τις μπουκιές από το ψωμί και ανακατεύουμε.
7
Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκιά πάπρικα.
8
Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
9
Ξεφορμάρουμε όσο το φαγητό μας είναι ζεστό.