Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σουφλέ φόρμας στο φούρνο με ψωμί
mitsa
Υλικά
1 μπαγκέτα
5 αυγά
250 ml γάλα
200 γρ γιαούρτι
100 ml λάδι
100 γρ μπέικον
150 γρ φέτα
150 γρ κίτρινο τυρί
Ρίγανη
Μαϊντανό
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε την μισή μπαγκέτα σε φέτες.
2
Την υπόλοιπη την κόβουμε σε μπουκιές.
3
Σε ένα σκεύος δουλεύουμε τα 5 αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
5
Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις στρώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα για κέικ 26 εκατοστών.
6
Στο μείγμα που περίσσεψε βάζουμε την σπασμένη φέτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένο κίτρινο τυρί, το κομμένο μπέικον, τις μπουκιές από το ψωμί και ανακατεύουμε.
7
Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκιά πάπρικα.
8
Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
9
Ξεφορμάρουμε όσο το φαγητό μας είναι ζεστό.