Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σουφλέ με χυλοπίτες και τυριά

mitsa

Υλικά

  • 400 γρ χυλοπίτες

  • 4 μεγάλες πατάτες

  • 1 κρεμμύδι

  • 4 αυγά

  • 200 γρ Φέτα

  • 400 γρ γιαούρτι

  • Κίτρινο τυρί

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη

Οδηγίες

1
Σε ένα σκεύος βάζουμε τις χυλοπίτες, τις σκεπάζουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε για 10 λεπτά.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.
3
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι που έχουμε σοτάρει σε ελαιόλαδο, τις ωμές τριμμένες πατάτες, την σπασμένη Φέτα, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4
Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες, τις βάζουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
5
Λαδώνουμε σκεύος 40x27 εκατοστά και απλώνουμε το μείγμα.
6
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
7
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.