Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Βάζουμε 1 αυγό+1 ασπράδι αυγού και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι και δουλεύουμε.
  4. Προσθέτουμε το βούτυρο, το ξίδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  5. Βάζουμε λίγο αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
  6. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  7. Την τοποθετούμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
  8. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 16 μπαλάκια.
  9. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και τα τυλίγουμε σε ρολά.
  10. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 1½ ώρα να φουσκώσουν.
  11. Τα αλείφουμε με κρόκο αυγού μαζί με λίγο γάλα.
  12. Προαιρετικά τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.