Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει χυλός.
  4. Όταν είναι έτοιμος τον σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  5. Τον πλάθουμε πολύ καλά με αρκετό αλεύρι να γίνει ζύμη (προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί).
  6. Την τοποθετούμε σε αλευρωμένο ταψί, χαράζουμε, την σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 1 να φουσκώσει.
  7. Αν χρειαστεί χαράζουμε ξανά και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά, κατεβάζουμε στους 200 και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.