Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την μαγιά, την ζάχαρη και το γάλα.
  2. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, την μαλακή μαργαρίνη, το τριμμένο κεφαλοτύρι και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  4. Την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο.
  5. Απλώνουμε το τυρί κρέμα, τα ψιλοκομμένα αλλαντικά, το κεφαλοτύρι σε κύβους και τις ελιές.
  6. Τυλίγουμε σε ρολό και το χωρίζουμε από άκρη σε άκρη (2 μέρη).
  7. Σε αντικολλητικό χαρτί διπλώνουμε σε πλεξούδα και δίνουμε σχήμα από στεφάνι.
  8. Στο κέντρο τοποθετούμε ένα μεταλλικό ή πυρίμαχο σκεύος.
  9. Αλείφουμε κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε σουσάμι.
  10. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.