Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την ζελατίνη σε λίγο κρύο νερό.
  2. Βράζουμε το γάλα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τους κρόκους.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την ζελατίνη, τις βανίλιες και το ξύσμα λεμονιού.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το βάζουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο.
  5. Θρυμματίζουμε στο μούλτι τα μπικότα.
  6. Απλώνουμε τα μισά σε βαθύ ταψί 35 x 23 εκατοστών, ρίχνουμε 100 ml γάλα ή λιωμένο βούτυρο και τα στρώνουμε.
  7. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  8. Προσθέτουμε την κρύα κρέμα και χτυπάμε να αφρατέψει.
  9. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
  10. Πασπαλίζουμε τα υπόλοιπα θριμματισμένα μπισκότα και βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  11. Προαιρετικά διακοσμούμε με λίγη από την κρέμα που έχουμε κρατήσει.