Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την ζάχαρη.
  2. Όταν ενσωματωθεί πλήρως προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Τέλος βάζουμε το μπέικιν, τις βανίλιες, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  4. Την βάζουμε σε κορνέ και κάνουμε κουλουράκια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
  6. Όταν κρυώσουν παίρνουμε δυάδες και στην μέση απλώνουμε σφιχτή μαρμελάδα.
  7. Βουτάμε την μία πλευρά στην λιωμένη σοκολάτα και διακοσμούμε με τρούφα ή ινδοκάρυδο.