Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
  3. Ενσωματώνουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  4. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε το φιλέτο κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε μεγάλες μπουκιές.
  5. Όταν είναι έτοιμο βάζουμε το λευκό κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά να εξατμιστεί.
  6. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, την μουστάρδα, πάπρικα της επιλογής μας, ρίγανη, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  7. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  8. Σε πήλινο σκεύος κάνουμε μία στρώση από τον πουρέ.
  9. Από πάνω βάζουμε κοτόπουλο και το καλύπτουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
  10. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.