Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε στην μέση τις μελιτζάνες.
  2. Τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε για 1 ώρα.
  3. Τις στεγνώνουμε, τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
  4. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, την αποφλοιωμένη ντομάτα και το μαϊντανό.
  5. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τη σπασμένη φέτα, ρίγανη, θυμάρι, πιπερόκαμα και λίγο ελαιόλαδο.
  6. Πατάμε τις μελιτζάνες και γεμίζουμε με το μείγμα.
  7. Απλώνουμε λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.