Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Κόβουμε τα bueno σε κομματάκια.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε κρύο σκεύος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε την πραλίνα bueno.
- Ρίχνουμε τα κομματάκια bueno και ανακτεύουμε.
- Χρισιμοποιούμε ένα μπισκότο ως βάση και με την βοήθεια του κορνέ απλώνουμε σαντιγί.
- Καπακώνουμε με ακόμα ένα μπισκότο και πατάμε να γίνει σάντουιτς.
- Τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.
- Λιιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε μέχρι την μέση τα σάντουιτς.
- Αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη και σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια