Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε τα bueno σε κομματάκια.
  2. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε κρύο σκεύος να γίνει σαντιγί.
  3. Ενσωματώνουμε την πραλίνα bueno.
  4. Ρίχνουμε τα κομματάκια bueno και ανακτεύουμε.
  5. Χρισιμοποιούμε ένα μπισκότο ως βάση και με την βοήθεια του κορνέ απλώνουμε σαντιγί.
  6. Καπακώνουμε με ακόμα ένα μπισκότο και πατάμε να γίνει σάντουιτς.
  7. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.
  8. Λιιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε μέχρι την μέση τα σάντουιτς.
  9. Αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη και σερβίρουμε.