Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Σε νερό που βράζει βάζουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο, τις βίδες, σκεπάζουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.
- Αφήνουμε τις βίδες στο νερό μέχρι να μαλακώσουν και σουρώνουμε.
- Αφαιρούμε την μεμβράνη από τα λουκάνικα.
- Αν είναι αρκετά σφηχτά τα αλέθουμε στο μούλτι να γίνουν κιμάς.
- Σοτάρουμε τον κιμά σε καυτό ελαιόλαδο.
- Όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και μαγειρεύουμε μέχρι που να δέσει.
- Σε λαδωμένο ταψί 34 × 26 εκατοστά κάνουμε μία στρώση με τα μισά μακαρόνια και από πάνω απλώνουμε τον κιμά.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια.
- Στο γάλα διαλύουμε το αλεύρι, τα σουρώνουμε σε μία κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, 50 γρ κίτρινο τυρί και τα αυγά.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τις βίδες και πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
Πρόσφατα σχόλια