Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το λάδι, τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  5. Πλάθουμε την ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια.
  6. Την βάζουμε σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
  7. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μέρη.
  8. Τα περνάμε από αραιωμένο πετιμέζι (αν δεν έχουμε βάζουμε ζαχαρόνερο) και σουσάμι.
  9. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πατάμε με ένα ποτήρι να δημιουργηθεί κοιλότητα.
  10. Βάζουμε τα υλικά της αρεσκείας μας.
  11. Εμείς χρησιμοποιήσαμε κέτσαπ, αλλαντικά, πιπεριές, ελιές και τριμμένο κίτρινο τυρί.
  12. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.