Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί μαζί με το βούτυρο.
  2. Όταν αρχίσει να βράζει την ρίχνουμε στην κουβερτούρα και την αφήνουμε για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι που η σοκολάτα να λιώσει.
  3. Προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε να κρυώσει για 12 ώρες.
  4. Βουτάμε στο κακάο ένα κουτάλι ή το σκούπ του παγωτού και “κόβουμε” ποσότητες ίσες με ένα σοκολατάκι.
  5. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε γάντια ή πασπαλίζουμε με κακάο τα χέρια μας και πλάθουμε μπαλάκια.
  6. Τα περνάμε από κακάο, ινδοκάρυδο, μπισκότο ή θρυμματισμένο χωνάκι παγωτού. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.