Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τσαλακωτή τυρόπιτα έτοιμη σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
200 ml ανθρακούχο νερό
200 ml λάδι
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 αυγό
½ φακελάκι μπέικιν
500 γρ φύλλα κρούστας
Βούτυρο
Φέτα
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το νερό με το λάδι.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το αυγό και το μπέικιν.
4
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα βουτυρώνουμε ελαφρώς.
5
Απλώνουμε σπασμένη φέτα και τα πιέζουμε όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί 32 cm με αντικολλητικό χαρτί.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσυον τα φύλλα.
8
Περιχύνουμε με τον χυλό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.