Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε την μαργαρίνη με το μισό περίπου αλεύρι.
  2. Προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το σπορέλαιο, το γιαούρτι, λίγο αλεύρι, το μπέϊκιν και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την ανοίγουμε σε φύλλο και κόβουμε με κουπ-πατ ή φλιτζάνι.
  6. Γεμίζουμε με λίγο Φέτα και διπλώνουμε.
  7. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  8. Κάνουμε σχήματα με την βοήθεια ενός πιρουνιού και διακοσμούμε με σουσάμι.
  9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που να πάρουν χρώμα.