Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την μαγιά με την ζάχαρη και το ζεστό νερό.
  2. Τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα σκεύος.
  4. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλάτι, το σπορέλαιο και δουλεύουμε με τα χέρια μας να δημιουργηθούν ψίχουλα.
  5. Βάζουμε την μαγιά, το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
  6. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
  7. Αναμειγνύουμε την σπασμένη Φέτα (όση θέλουμε ανάλογα με τα γούστα μας) με το αυγό.
  8. Πλάθουμε ελαφρώς την ζύμη και την ανοίγουμε σε φύλλο.
  9. Με ένα κουπ-πατ την κόβουμε και βάζουμε τα φύλλα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  10. Με την βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας δίνουμε σχήμα και προσθέτουμε γέμιση.
  11. Αλείφουμε κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.