Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 45 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε μπαλάκια.
  7. Τα ανοίγουμε σε μακρόστενα φύλλα.
  8. Τοποθετούμε σπασμένη Φέτα στην μέση και δίνουμε στενόμακρο σχήμα.
  9. Τα διπλώνουμε σε τρίγωνα και κόβουμε 6 ακτίνες.
  10. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.