Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
  2. Ενσωματώνουμε το λάδι (30 ml ή 2 κουταλιές) και το γάλα.
  3. Βάζουμε πιπέρι, το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
  4. Αρωματίζουμε με ρίγανη, θυμάρι και ενσωματώνουμε την σπασμένη φέτα.
  5. Λαδώνουμε τα φορμάκια για κέικ-μάφιν.
  6. Χωρίζουμε το μείγμα (10-12 φορμάκια) και προσέχουμε να μην τα γεμίσουμε μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσουν.
  7. Τοποθετούμε τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  8. Προαιρετικά τα στολίζουμε με γιαούρτι.