Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τυροπιτάκια σε 5 λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 130 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 200 ml γάλα

  • 100 γρ φέτα

  • 3 αυγά

  • 30 ml λάδι

  • 10 γρ μπέικιν

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Λίγο αλάτι

  • Γραβιέρα

  • Πιπέρι

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε το λάδι (30 ml ή 2 κουταλιές) και το γάλα.
3
Βάζουμε πιπέρι, το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη, θυμάρι και ενσωματώνουμε την σπασμένη φέτα.
5
Λαδώνουμε τα φορμάκια για κέικ-μάφιν.
6
Χωρίζουμε το μείγμα (10-12 φορμάκια) και προσέχουμε να μην τα γεμίσουμε μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσουν.
7
Τοποθετούμε τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
8
Προαιρετικά τα στολίζουμε με γιαούρτι.