Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τυροπιτάκια σε 5 λεπτά
mitsa
Υλικά
400 γρ Φέτα
3 αυγά
500 γρ φύλλα κρούστας
Λάδι
1 κρόκο αυγού
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε την σπασμένη φέτα με τα αυγά και λίγο πιπέρι.
2
Κόβουμε τα φύλλα στην μέση.
3
Παίρνουμε ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
4
Σκεπάζουμε με ακόμα ένα φύλλο και λαδώνουμε.
5
Βάζουμε γέμιση στην μία πλευρά και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.