Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Υγιεινά μπουτάκια πανέ στον φούρνο

mitsa

Υλικά

  • Αλεύρι γ.ο.χ.

  • Μπουτάκια κοτόπουλο

  • 2-3 αυγά

  • Μπαγιάτικο ψωμί

  • Γραβιέρα

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Mix μπαχαρικών για κοτόπουλο

  • Σουσάμι

  • Λάδι

  • Πάπρικα

Οδηγίες

1
Σε αρκετό αλεύρι βάζουμε λίγο αλάτι, mix μπαχαρικών για κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
2
Αλέθουμε το ψωμί στο μπλέντερ και το αρωματίζουμε με πάπρικα, ρίγανη, θυμάρι, καβουρδισμένο σουσάμι και τριμμένη γραβιέρα.
3
Ανακατεύουμε καλά.
4
Σε 2-3 αυγά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε.
5
Περνάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το ψωμί.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
8
Όταν είναι έτοιμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.