Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Μουλιάζουμε το ψωμί σε αρκετό νερό.
  2. Στο μπλέντερ αλέθουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
  3. Στραγγίζουμε καλά το ψωμί και προσθέτουμε τον κιμά, τα αυγά, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε δυόσμο, ρίγανη, πάπρικα και ανακατεύουμε.
  5. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το μπέικιν, το ξύδι και ανακατεύουμε.
  7. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  8. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  9. Κρατάμε λίγο από το λάδι που τηγανίσαμε τα κεφτεδάκια και τσιγαρίζουμε ολόκληρο το σκόρδο.
  10. Το αφαιρούμε και καβουρδίσουμε το αλεύρι.
  11. Βάζουμε την σάλτσα ντομάτας, το νερό και βράζουμε μέχρι που να δέσει η σάλτσα.
  12. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια μαζί με την σάλτσα.