Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αλέθουμε τα μπισκότα.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, δουλεύουμε και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  3. Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  4. Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις τοποθετούμε στην φόρμα.
  5. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
  6. Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  7. Προαιρετικά σερβίρουμε με σπασμένα μπισκότα.