Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
- Καθαρίζουμε και σε φέτες το πράσο.
- Τα τσιγαρίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο σε κατσαρόλα.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες, την κολοκύθα και τα καρότα.
- Όταν το κρεμμύδι είαι έτοιμο προσθέτουμε τις πατάτες, την κολοκύθα, τα καρότα και ανακατεύουμε 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε πιπερόκαμα, αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό της επιλογής μας, κλείνουμε με το καπάκι και βράζουμε για 30 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Ελέγχουμε ότι έχουν μαλακώσει τα λαχανικά και πολτοποιούμε.
- Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και σερβίρουμε.
- Προαιρετικά διακοσμούμε γιαούρτι, λίγο ωμό ελαιόλαδο και κολοκυθόσπορους.
Πρόσφατα σχόλια