Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  2. Καθαρίζουμε και σε φέτες το πράσο.
  3. Τα τσιγαρίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο σε κατσαρόλα.
  4. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες, την κολοκύθα και τα καρότα.
  5. Όταν το κρεμμύδι είαι έτοιμο προσθέτουμε τις πατάτες, την κολοκύθα, τα καρότα και ανακατεύουμε 2 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε πιπερόκαμα, αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό της επιλογής μας, κλείνουμε με το καπάκι και βράζουμε για 30 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  7. Ελέγχουμε ότι έχουν μαλακώσει τα λαχανικά και πολτοποιούμε.
  8. Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και σερβίρουμε.
  9. Προαιρετικά διακοσμούμε γιαούρτι, λίγο ωμό ελαιόλαδο και κολοκυθόσπορους.