Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Διαφορετική τυρόπιτα με πάνω-κάτω σφολιάτα και στη μέση φύλλο
mitsa
Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ φύλλα κρούστας
400 ml γιαούρτι
4 αυγά
200 ml σπορέλαιο
1 μπέικιν
200 γρ Φέτα
Οδηγίες
1
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
2
Βάζουμε την σπασμένη Φέτα και δουλεύουμε.
3
Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
4
Από πάνω βάζουμε τσαλακωμένα τα μισά φύλλα κρούστας.
5
Απλώνουμε την μισή γέμιση.
6
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα τσαλακωμένα φύλλα κρούστας.
7
Βάζουμε την υπόλοιπη γέμιση.
8
Χαράζουμε την σφολιάτα όπως σας δείχνουμε και την τοποθετούμε στην πίτα.
9
Αλείφουμε κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε σουσάμι.
10
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.