Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  2. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και σκεπάζουμε με μία μεμβράνη.
  3. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε το γάλα (50 ml).
  4. Τα στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Από πάνω βάζουμε την χλιαρή κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  6. Πριν σερβίρουμε στο κάθε κομμάτι ξεχωριστά βάζουμε μαρμελάδα φράουλα.
  7. Δεν αποθηκεύουμε το γλυκό μαζί με την μαρμελάδα γιατί θα νερώσει και το καταστρέψει.