Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο και νόστιμο καζάν ντιπί
mitsa
Υλικά
1½ λίτρο γάλα
200 γρ ριζάλευρο
200 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
Βούτυρο
Άχνη ζάχαρη
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το ρυζάλευρο.
2
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
3
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
4
Βουτυρώνουμε καλά πυρίμαχο σκεύος 32x20 εκατοστά και καλύπτουμε τον πάτο του με αρκετή άχνη ζάχαρη.
5
Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα και το τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας.
6
Φροντίζουμε να πάρει σκούρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια και όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
7
Σερβίρουμε μετά από 12 ώρες.