Το βίντεο είναι σε συνεργασία με την Dodoni S.A. (https://www.dodoni.eu/)

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το νερό και την ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τον χυμό, την φέτα λεμονιού και τις βανίλιες.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την ζάχαρη και δουλεύουμε.
  4. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν, την σόδα και ανακατεύουμε.
  5. Αρωματίζουμε με την κανέλα και το γαρίφαλο.
  6. Απλώνουμε το μισό μείγμα σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί 32×20 εκατοστών.
  7. Βάζουμε τα μισά αλεσμένα καρύδια και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
  8. Απλώνουμε τα υπόλοιπα καρύδια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  9. Όσο το γλυκό μας είναι καυτό σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  10. Σκεπάζουμε και αφήνουμε εκτός ψυγείου να κρυώσει.