Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με μία κουταλιά ζάχαρη να γίνουν μαρέγκα.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη να αφρατέψουν.
  3. Προσθέτουμε την φαρίνα, τις βανίλιες, το μπείκιν, το νερό και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  4. Με απαλές κινήσεις ενώνουμε τα δύο μείγματα.
  5. Την χωρίζουμε σε τρία ταψιά με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
  6. Για την κρέμα ενώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις βανίλιες.
  7. Τα σουρώνουμε σε μία κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  8. Την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  9. Χρησιμοποιούμε τον ένα παντεσπάνι ως βάση.
  10. Για μεγαλύτερη ευκολία τα βάζουμε σε αποσπώμενη φόρμα.
  11. Απλώνουμε την μισή κρύα κρέμα.
  12. Καλύπτουμε με παντεσπάνι και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  13. Σκεπάζουμε με το τελευταίο παντεσπάνι και περιχύνουμε την σοκολάτα που έχουμε λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος.
  14. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες πριν σερβίρουμε.