Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Παγωτό bueno με 4 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ πραλίνα φουντουκιού

  • 100 ml ζαχαρούχο γάλα

  • 4 kinder bueno

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Αναμειγνύουμε την πραλίνα με το ζαχαρούχο γάλα.
3
Τα ενσωματώνουμε στην σαντιγί.
4
Προσθέτουμε τα bueno σε κομμάτια και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
5
Τα βάζουμε σε φόρμα της επιλογής μας με μεμβράνη (η φόρμα που χρησιμοποιήσαμε είναι 23×13 εκατοστά).
6
Καλύπτουμε με την μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
7
Σερβίρουμε με πραλίνα και τα bueno σε κομμάτια.