Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Προφιτερόλ χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
2 λίτρα γάλα
100 γρ νισεστέ
2 αυγά
80 γρ κακάο
200 γρ στέβια (1:2)
200 γρ σοκολάτα με στέβια
2 βανίλιες
400 γρ μπισκότα χωρίς ζάχαρη
200 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1
Στο μισό κρύο γάλα ενσωματώνουμε το νισεστέ, τα αυγά και το κακάο.
2
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την στέβια σε μία κατσαρόλα.
3
Σουρώνουμε το μείγμα με το κακάο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
4
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την σοκολάτα και τις βανίλιες.
5
Εμείς χρησιμοποιήσαμε σοκολάτα γάλακτος με στέβια.
6
Σε ένα ή πολλά μπολ κάνουμε μία στρώση από χλιαρή κρέμα και από πάνω απλώνουμε σπασμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη.
7
Καλύπτουμε με κρέμα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
8
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και διακοσμούμε το προφιτερόλ μας.