Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πίτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
3 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
200 ml γάλα
100 ml λάδι
200 γρ αλεύρι
15 γρ μπέικιν
70 γρ ελιές
200 γρ αλλαντικά
1 ντομάτα
200 γρ κίτρινο τυρί
Ρίγανη
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με αλάτι, πιπέρι, το γάλα και το λάδι.
2
Ενσωματώνουμε το αλεύρι γ.ο.χ. και το μπέικιν.
3
Απλώνουμε μία μικρή ποσότητα από τον χυλό σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 35×23 εκατοστών.
4
Στο υπόλοιπο χυλό βάζουμε τις ελιές, τα αλλαντικά, την ντομάτα και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.
5
Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και αρωματίζουμε με ρίγανη.
6
Πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.