Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Δίχρωμα μπισκότα χωρίς μίξερ
mitsa
Υλικά
200 γρ μαργαρίνη
700+20 γρ αλεύρι
125 ml σπορέλαιο
200 γρ άχνη
1 αυγό
2 κουταλιές νισεστέ
3 κουταλιές κακάο
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε την μαργαρίνη, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με την άχνη.
2
Προσθέτουμε το αυγό, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε τις βανίλιες, το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι να γίνει ζύμη.
4
Όταν είναι έτοιμη, την χωρίζουμε σε δύο μέρη, στο ένα ενσωματώνουμε το κακάο και στο άλλο τα 20 γρ αλεύρι.
5
Σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε φύλλα και με την βοήθεια από ένα καπάκι κόβουμε κυκλάκια.
6
Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε εναλλάξ 4 λευκά και 4 σκούρα κυκλάκια.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.