Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Δροσερό γιαουρτογλυκό

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ πτι μπερ

  • 150 γρ βούτυρο

  • 400 ml κρέμα γάλκτος

  • 80 γρ άχνη ζάχαρη

  • 2 βανίλιες

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 250 γρ μαρμελάδα

Οδηγίες

1
Αλέθουμε τα μπισκότα, τα αναμειγνύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
2
Χτυπάμε την κρύα κρέμα με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
3
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και τα απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
4
Ρίχνουμε την μαρμελάδα, εμείς βάλαμε φρούτα του δάσους, και με την βοήθεια από ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ελαφρώς.
5
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.