Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Δροσερό γιαουρτογλυκό
mitsa
Υλικά
300 γρ πτι μπερ
150 γρ βούτυρο
400 ml κρέμα γάλκτος
80 γρ άχνη ζάχαρη
2 βανίλιες
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
250 γρ μαρμελάδα
Οδηγίες
1
Αλέθουμε τα μπισκότα, τα αναμειγνύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
2
Χτυπάμε την κρύα κρέμα με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
3
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και τα απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
4
Ρίχνουμε την μαρμελάδα, εμείς βάλαμε φρούτα του δάσους, και με την βοήθεια από ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ελαφρώς.
5
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.