Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Δροσερό γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
1 φακελάκι ζελέ κεράσι χωρίς ζάχαρη
300 γρ μπισκότα χωρίς ζάχαρη
150 γρ βούτυρο
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ στέβια (1:2)
400 γρ γιαούρτι
200 γρ κεράσια
Σοκολάτα με στέβια
Οδηγίες
1
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγειλων που αναγράφονται στην συσκευασία.
2
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο.
3
Τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
5
Προσθέτουμε την στέβια, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε.
6
Βάζουμε σιγά σιγά το κρύο ζελέ και δουλεύουμε.
7
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
8
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
9
Προαιρετικά σερβίρουμε με τρίμμα σοκολάτας με στέβια.