Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Δροσερό καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου με 6 υλικά
mitsa
Υλικά
Κρέμα crunchy
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
300 γρ κρέμα κακάο με νιφάδες ρυζιού (foodaholics.shop)
2 πακέτα σαβαγιάρ
Γάλα
Κρέμα bueno
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
300 γρ κρέμα bueno (foodaholics.shop)
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλκτος να γίνει σαντιγί.
2
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε την κρέμα κακάο με νιφάδες ρυζιού και ανακατεύουμε.
3
Κόβουμε τα σαβαγιάρ λίγο πιο μεγάλα από την φόρμα μας.
4
Τα βουτάμε στο γάλα και τα τοποθετούμε όριθια περιμετρικά.
5
Καλύπτουμε τον πάτο της φόρμας με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
6
Μπορούμε να βάλουμε δύχρωμα σαβαγιάρ ή κλασικά.
7
Απλώνουμε την κρέμα και με την ίδια διαδικασία κάνουμε την μους bueno.
8
Απλώνουμε την μους bueno πάνω από την άλλη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.