Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου
mitsa
Υλικά
350 γρ αλεύρι
80 γρ πούδρα αμυγδάλου
200 ml σπορέλαιο
100 γρ νισεστέ
200 γρ άχνη ζάχαρη
1 αυγό & 3 ασπράδια
3 βανίλιες
1 μπέικιν πάουντερ
Οδηγίες
1
Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
2
Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
3
Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
5
Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
6
Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
7
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.