Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου

mitsa

Υλικά

  • 350 γρ αλεύρι

  • 80 γρ πούδρα αμυγδάλου

  • 200 ml σπορέλαιο

  • 100 γρ νισεστέ

  • 200 γρ άχνη ζάχαρη

  • 1 αυγό & 3 ασπράδια

  • 3 βανίλιες

  • 1 μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες

1
Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
2
Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
3
Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
5
Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
6
Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
7
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.